Кубрат с лека травма на ръката след двубоя с Ариас


Кубрат с лека травма на ръката след двубоя с Ариас

1567 0

Българският боксьор Кубрат Пулев изпитва леки болки в едната ръка след победата над Джордж Ариас с 3:0. Това призна самият той снощи при завръщането си в България.

"Супер се чувствам, почти все едно не съм играл, мачът не беше особено тежък, аз бързо се възстановявам. В някои от рундовете почувствах болки в ръката, ще има възстановителни процедури за самата ръка", сподели Пулев пред Нова телевизия.

"Имаме една цел - световната титла, напасваме се с новия треньор, но мисля, че е добър специалист", заяви още боксьорът.

"Предложението от Чагаев дойде две седмици преди самия мач, това не е ластик, да играем дама и табла. Това е бокс на световно ниво, за световна титла хората се подготвят по половин година. Ние не сме глупаци", сподели българинът.

"Натрупах голям опит от мача с Кличко, това е мач, който е на световно ниво и от който може само да се учи", добави Пулев.

Кубрат Пулев разкри и кога ще се завърне отново на ринга. "Може да направя мач на 5 декември, но ще се уточни", сподели бокьорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички