Кобрата: Ариас не е моята класа, това не ми е таванът


Кобрата: Ариас не е моята класа, това не ми е таванът

1303 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев остана доволен от победата си с 3:0 съдийски гласа при завръщането си на ринга. Кобрата срази бразилеца Джордж Ариас в Карсруе, Германия.

"Изпълнихме тактиката, която бяхме замислили. Има какво да се желае много, защото не ми е това таванът. Мисля, че си изиграх мача тактически добре. Има какво още да се желае от мен, но победителите не ги съдят", коментира Пулев след боя.

"Съперникът бе неудобен. Тип боксьор, който върви само напред, трябваше да съм на 100% , за да не допусна някой удар. Мисля, че бе едно добро завръщане. Противникът не е напред в ранглистата, но мисля, че завръщането бе добро. Благодаря и на всички българи, които ме подкрепиха, въпреки последната ми загуба“, допълни боксьорът.

"Ариас мисля, че имаше момент, в който бе леко разклатен, но е доста опитен има два пъти повече мачове от мен. Това му дава увереност и сигурност. Опитах се да му вкарам чисти удари на местата, на които се откриваше. Бих казал, че Ариас е мъжко момче, доста смело влиза в боя. Не е моята класа, но се представи много достойно. Публиката от българска страна бе многобройна. Имаше настроение и атмосфера“, коментира Кобрата.

Той говори и за това дали може да има нов бой до края на годината. "Може да има бой, но мисля първо да анализираме този и да видим грешките, които съм допуснал, както и какви възможности съм пропуснал да нанеса по-сериозен удар на противника", посочи Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички