Кубрат Пулев с интересен анализ на предстоящия дебют на Тервел в София


Кубрат Пулев с интересен анализ на предстоящия дебют на Тервел в София
Снимка: БГНЕС

1755 0

Кубрат Пулев се прибра в България, след като приключи подготовката му за предстоящия двубой срещу Самюъл Питър в зала "Арена Армеец" на 3-и декември. Двубоят ще може да следите на живо в Sportlive.bg.

В "Нощта на шампионите" обаче няма да гледаме единствено Кобрата. Неговият брат Тервел ще дебютира изцяло в професионалния бокс, след като вече записа два мача и две победи в новосформираната организация AIBA.

От летище "София" Кубрат изрази надежда, че Тервел ще зарадва феновете с победа в един от най-интересните мачове, като подчерта, че съсперникът на брат му не е от най-високо ниво, а опитът на бронзовия медалист от Лондон 2012 ще му помогне за победата.

"Ще бъде хубав мач. Противникът не е топ ниво, но в бокса не може да се прогнозира. Подготвен е, опитът който има би трябвало да му донесе успех. За мен е важно да има настроение, да има хъс за битка и това да се придаде на хората. Да им предам супер яка емоция и този мач да не го забравят дълго време. Ще бъде нещо уникално. Всеки един мач отваря вратата, стига да е победа", сподели Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички