Андреа за брак с Кубрат: Чакаме моментът да настъпи


Андреа за брак с Кубрат: Чакаме моментът да настъпи

6958 0

Половинката на Кубрат Пулев - Андреа отново не пожела да разкрие дали ще присъства в залата за мача на Кобрата, но намекна, че това по-скоро няма да се случи.

"И Кубрат ме попита дали ще отида. За мен не е проблем къде е мачът, а самият той. Аз дори и вкъщи стоя с гръб към телевизора. Не знам, все още не искам да ви отговарям на този въпрос. Мога и да реша да отида. Ще взема решението в последния момент. Искам да видя също и той как се чувства. Важен е самият мач, а не дали аз ще отида или не. Важно е всички българи да дойдат да го подкрепят“, сподели тя в интервю за Нова тв.

"Радвам се, че този мач ще бъде в България, защото много хора ще имат възможност да гледат Кубрат. Смятам, че ще бъде едно невероятно изживяване и ще бъде много вълнуващо".

Андреа допълни, че двамата все още не мислят за брак и чакат точния момент. "Не сме против брака и семейството, но искаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли. Щастливи сме сме и мога да кажа, че ме се намерили. Има хора, които дълго мечтаят за семейство, но все още не са срещнали точния човек“, каза още Андреа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички