Кобрата преди мача на годината: Колкото е и хубаво, толкова има и напрежение


Кобрата преди мача на годината: Колкото е и хубаво, толкова има и напрежение
Снимка: БГНЕС

1442 0

"Посрещате ме все едно вече съм световен шампион", сподели Кубрат Пулев във вторник по обяд пред медиите и феновете, които го чакаха на летище "София". Той се прибра в България, след като проведе подготовка за предстоящия сблъсък срещу Самюъл Питър в зала "Арена Армеец".

Двамата боксьори са "черешката на тортата" на боксовата гала-вечер в столичната зала, която носи името "Нощта на шампионите". Те ще си оспорват Интерконтиненталния пояс, а Пулев е готов за победа.

"Предстои тепърва сериозната битка, дано спечеля. Единствено се моля на Господ. Смятам, че съм подготвен. Пристигам да играя, което е още по-голямо удоволствие. Колкото е хубаво, има и известна доза напрежение, но то ще отшуми преди мача. Пълната зала ме задължава за победа. В бокса нищо не се знае, виждал съм обрати - до последните 10 секунди човекът води и после го нокаутират", коментира предстоящята битка Кубрат. 

"Разучихме съперника ми с треньора. Знаем му силните и слабите страни. Да се надяваме, че с няма с какво да ни изненада. Не знам до колко той ме е разучил. Боец е, монотонен, постоянно напред, пресиращ – неприятен съперник. Такива ми бяха и спаринг партньорите. С единия ми партньор играхме и шах, но там съм по-слаб", допълни с усмивка Пулев.

"Всичко е важно, всичко трябва да върви за ръка. Срещу Чисора никога не съм спирал да вярвам в победата. Така е било срещу всичките ми съперници. Работя по защитата, това е наистина е най-важното. Но само със защита не може да победи човек. Знаете, че всичко може да стане, но точна стратегия не мога да кажа. Всяка една битка е война, колкото преди ринга, толкова и на ринга", допълни най-добрият български боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички