Константинов: Да не вкарваме Казийски във филма, че идва и ставаме еврошампиони и пребиваме всички


Константинов: Да не вкарваме Казийски във филма, че идва и ставаме еврошампиони и пребиваме всички
Снимка: Getty Images

2244 0

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Пламен Константинов отново коментира евентуалното завръщане на Матей Казийски за "лъвовете". Както е известно, той не е играл за представителния ни тим от над 10 години.

Константинов обаче поохлади страстите около потенцилното завръщане, като подчерта, че дори и да се върне, това не значи, че обезателно ще станем европейски шампиони или че ще "пребиваме всички".

"Дайте да оставим Матей Казийски на спокойствие. Има човекът да си изиграе финал в Италия. Ако прецени, е добре дошъл. Не е въпросът, че Матей ще дойде и ще бием всички наред. Не е там ключът. Матей може да е импулс за всички млади състезатели, въобще за волейбола ни, който е в застой в последните години.

"Но да не го вкарваме и него във филма, че едва ли не идва и ставаме европейски шампиони, отиваме на Олимпиада и пребиваме всички. Нека не го товарим с нереалистични очаквания. Стига с тази дъвка" - сподели Константинов за "бТВ".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички