Карлос Насар се закани на световния рекорд и заяви: Трябва да оставя малко изненада за публиката


Карлос Насар се закани на световния рекорд и заяви: Трябва да оставя малко изненада за публиката
Снимка: Lap.bg

857 0

Суперталантът на България във вдигането на тежести - Карлос Насар, се завърна в София, след като през изминалия уикенд спечели златен медал в категория до 89 килограма на Световната купа в Тайланд.

Карлос Насар

Припомняме, че той подобри световния рекорд при младежите в изхвърлянето и изравни най-доброто постижение при мъжете в двубоя!

"Чувствам се страхотно. Това беше един голям показател за олимпийските игри, можем да очакваме същото и там. Чувствам се невероятно, наистина. За съжаление, не успях да се справя с всички трудности, които преминах по време на пътя - като високата горещина, силното слънце и неприятните ситуации, които минах по време на тренировка", обясни Насар, цитиран от "БТВ", а след това допълни:

Насар се закани на световния рекорд

"Но световният рекорд не е тежест, която представлява трудност за мен и може да се направи на олимпиадата, дори и повече! Разбира се, може и над тези опити да се мине. Трябва да оставя малко изненада за публиката...".

ОЩЕ: Карлос Насар се показа като вярващ с изрецитирането на страхотна молитва

"Вече горе-долу съм си изяснил кой ще участва на олимпиадата, готов съм за изненади. Смятам, че ще успея да се справя, стига да съм жив и здрав. Имаме три квоти и мисля, че ще успеем да се върне с три медала. Мисля да прекарам около 30-40 дни в Париж преди състезанието", разкри Карлос Насар, а за финал допълни:

"Радвам се, че ме разпознават. Благодаря на всички, които ме подкрепят, те са голяма част от моите успехи. Аз обожавам и обичам този спорт, тези надпревари ме хранят да бъда себе си. Това ме поддържа и не ме изморява, а ме мотивира".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карлос Насар се разкая и посочи най-голямата грешка в живота си досега

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички