Карлос Насар се разкая и посочи най-голямата грешка в живота си досега


Карлос Насар се разкая и посочи най-голямата грешка в живота си досега
Снимка: Lap.bg

2205 0

Карлос Насар открито призна, че гонката с полицията в Поморие е може би най-голямата грешка в живота му досега. През август, 2022-ра година, "Българският Херкулес" се опита да избяга от служителите на реда, а при последвалите тестове се оказа, че има наличие на амфетамини в кръвта. След няколко месеца той бе осъден на 7 месеца условно, с 3-годишен изпитателен срок, плюс парична глоба от 450 лева. В подкаста "Код спорт" Насар се разкая за провинението си и изрази увереност, че си е взел бележка от случилото се. 

"Това е едно от моите лоши житейски решения.... Няма нищо логично в тази моя постъпка - всичко стана заради моето любопитство! От любопитство да пробвам различни неща, но никога наркотиците не са били моят живот. Никога не са били нещо, което да обичам - нито те, нито алкохолът, нито каквито и да са опиати. На мен най-добре ми влияе спортът! Казвам го като човек, който е опитвал наркотици - никога не съм се чувствал по-добре от това да съм натрениран, да съм здрав, да съм уверен! За съжаление трябваше да опитам и от другите неща, за да го разбера.", сподели Насар. 

Карлос Насар се разкайва за гонката с полицията

Още: Карлос Насар се показа като вярващ с изрецитирането на страхотна молитва

"По време на самата гонка с полицията аз не бях взел наркотици - тестът се оказа положителен, защото бях взел преди няколко дни. Реших да не се подчинявам на патрулите, които ми даваха сигнали да спра, и нещата се задълбочиха още повече. Радвам се, че излязох от ситуацията невредим. Още преди да спра колата, знаех че съм взел неправилното решение. След това си поех отговорността за действията, изобщо не помогна това, че вече бях известен. Наложи се да науча нещата по трудния начин, за да разбера, че това е грешният път. Това е една от най-големите ми грешки в живота досега. Най-голямото наказание, което понесох беше срамът след като всичко стана обществено достояние.", разказа още Карлос. 

Карлос Насар посегна към шофьорската книжка, докато се подготвя за Олимпиадата

Бивш тежкоатлет с доживотна забрана може да коства участието на щангистите ни на Олимпиадата в Париж

Какво може да накара Карлос Насар да НЕ се състезава за България? Няма да са парите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички