Какво може да накара Карлос Насар да НЕ се състезава за България? Няма да са парите!


Какво може да накара Карлос Насар да НЕ се състезава за България? Няма да са парите!
Снимка: БГНЕС

2650 0

19-годишният суперталант на България във вдигането на тежести - Карлос Насар, даде интервю пред "Focus-news", в което заяви, че ако нещо може да го накара да се състезава за друга държава - то това няма да са парите!

"Определено няма да са пари"

"Гарантирам, че ако нещо може да ме накара да не се състезавам за България, то определено няма да са пари, нито неизплатени заплати, нито каквото й да е било".

Карлос Насар

"А именно неуважение от хората с които работим, тъй като федерацията е нещо, което ти не можеш да прескочиш, ти трябва да се виждаш всеки ден с тези хора и да си в добри отношения с тях, за да върви работата. И за да можеш ти да имаш това спокойствие да бъдеш шампион", обясни Насар и допълни:

ОЩЕ: Карлос Насар разказа историята си с ЦСКА и му пожела да стане шампион

"Аз ако не мога да бъда шампион в моята си страна, аз съм длъжен да продължа кариерата си на друго място. За мен това е от изключителна важност, аз да мога наистина да показвам какво мога. Защото едно е нещо да го искаш, друго е да го можеш и съвсем различно е да го направиш. Защото може да се случи така, че ти да можеш нещо, но да не ти се даде поле да го направиш".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички