Как фигуристка реши да стане порноактриса? (СНИМКИ)


Как фигуристка реши да стане порноактриса? (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

10647 0

Как се стига до това да станеш порноактриса, когато си била успешна и обещаваща спортистка - състезателка по фигурно пързаляне? Това е историята на Мелиса Буланхагуи или както и е прозвището във филмите за възрастни - Джада Кай.

Тя е родена във Филаделфия през 1990 година, но родителите й са филипинци. Има строго католическо възпитание. Джада се отказва от фигурното пързаляне след скандал преди Олимпиадата в Сочи. Тя печели националния шампионат на Съединените американски щати и по право трябва да отиде на Игрите. Вместо това щатската федерация решава да изпрати шампионката при девойките.

Заради необяснимото решение на американската федерация се отказва от спорта. Впоследствие попада в порноиндустрията, където бързо си създава име. А ето какво разказва тя в Tje Pornhub Podcast пред своята колежка Аса Акира:

"Бях в отбора на САЩ пет години, отраснах на кънки, разкри Кай. Родителите ми ме тласкаха към кариера в спорта. В крайна сметка постигах супер успехи от 14-годишна до колежа. Тогава през 2011 година преминах в националния тим на Филипините. Състезавах се за тях в продължение на две години преди отново да се върна в отбора на Щатите. Бях много добро момиче като малка - тренировките бяха моето детство.

"След гимназията станах превъзбудено момиче - ужасявах се да не остана девица. Открих мръсницата в себе си. Беше ми трудно. Чувствах, че хората ще ме съдят, защото кънките са супер консервативен спорт. Бях жертвала всичко и бях добра" - споделя тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички