Джорджина била смутена, че трябвало да тренира пред Кристиано Роналдо


Джорджина била смутена, че трябвало да тренира пред Кристиано Роналдо
Снимка: Instagram

4859 0

Джорджина Родригес призна, че е била "смутена" да тренира заедно с Кристиано Роналдо по време на карантината заради коронавируса. Сега обаче се наслаждава на това време, прекарано с "най-добрия учител". Хубавата брюнетка призна, че нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е нейното вдъхновение заради жертвите, които прави, за да поддържа форма.

"Първоначално ме беше срам да работя с Кристиано. Представете си, че трябва да тренирате в същото пространство като Кристиано. Бях свикнал да тренирам вкъщи, когато той отиде да тренира в клуба си, за да можем да прекараме повече време заедно, когато се върне", разказва Джорджина пред Women’s Health.

След това обаче това чувство си замина и сега обичам да спортувам с него. Той ми стана най-голямата мотивация и вдъхновение. Кристиано тренира сутрин и отново следобед. Невероятно е как се фокусира и се посвещава на страстта си към футбола. Няма съмнение, че тренира повече и по-добре от мен. Просто няма сравнение. Той е професионален спортист. Но имам най-добрия учител вкъщи и всеки ден научавам нещо ново с него".

Джорджина също призна в интервюто за списанието, което постави зашеметяваща снимка на модела на предната корица, че първият месец на коронавирусната криза я е оставил да се чувства уплашена и демотивирана. След това обаче го е преодоляла и затова много са помогнали тренировките ѝ. Наскоро испанката беше силно разкритикувана, след като пусна снимка с голия си задник в мрежата (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички