Как Еминем, Снууп Дог, 50 cent и др. засенчиха най-голямото спортно събитие в САЩ (ВИДЕО)


Как Еминем, Снууп Дог, 50 cent и др. засенчиха най-голямото спортно събитие в САЩ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3352 0

Супербоул е финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ. Провежда се всяка година в края на януари или началото на февруари и противопоставя шампионите на Националната футболна конференция (НФК) и Американската футболна конференция (АФК). 

Денят, в който се провежда Супербоул е де факто национален празник в САЩ. Супербоул е едно от най-гледаните телевизионни предавания в Щатите, като Супербоул XLV (игран през 2011) със своите 111 милиона зрители е най-гледаното предаване в историята на САЩ. В световен мащаб е второто от провеждащите се ежегодно, най-гледано спортно събитие, като отстъпва единствено на финала на Шампионската лига.

Тази година Супербоул не разорачарова и като зрелище, и от спортна гледна точка - ЛА Рамс спечели финала в американския футбол с 23:20 срещу Синсинати Бенгълс, отбелязвайки тъчдауна на победата само 85 секунди преди края.

По-интересното обаче беше на полувремето. Освен традиционния рекламен блок, който събира погледа на милиони с нови и оригинални идеи, музикалните изпълнения са другото нещо, което всички чакат с нетърпение.

След тазгодишното музикално изпълнение социалните мрежи прегряха, а децата на 90-те изпаднаха в екстаз след уникалното шоу, което направиха легендите на хип-хоп музиката Dr Dre, Snoop Dog, 50 Cent и Еминем.

И сякаш времето се превъртя и ни върна 20-25 години назад, за да си спомним техните хитове, записани със златни букви в историята на рап музиката.

Вижте ВИДЕА от Супербоул и Еминем, Доктор Дре, Снууп Дог и 50 cent - в Actualno.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички