Ивет vs Стойка: Коя заслужава повече да стане Спортист на България? (ВИДЕО)


Ивет vs Стойка: Коя заслужава повече да стане Спортист на България? (ВИДЕО)
Снимка: колаж на SportLive

3073 0

Ивет Горанова и Стойка Петрова – Кръстева са логичните фаворити за победител в анкетата Спортист на годината. Олимпийските шампионки ще оспорват първото място в традиционната анкета сред спортните журналисти. Вотът започна в понеделник и ще продължи до 28 декември.

Според журналиста от в-к „Сега“ Делян Кючуков Ивет Горанова има леко предимство. Причината е, че тя добави бронзов медал от световно първенство, докато Стойка Кръстева прекрати своята кариера след изключителния успех в Токио.

„Ако гледаме чисто спортни постижения и двете са олимпийски шампионки. След края на олимпиадата Стойка не се е качвала на ринга, докато Ивет Горанова отиде на световно първенство и там се пребори за още един медал – коментира в специален разговор за youtube канала Спортната Джунгла Делян Кючуков.

"Ако трябва да гледаме спортните постижения, Ивет трябва да бъде Спортист на годината. При избора много често само постиженията не са достатъчни. Нашата гилдия се влияе от много други фактори. Колко даден спорт е по-значим от друг. Кой спортист е по-популярен като име. Не на последно място ги има и лобитата.“

Вижте във видеото как Серафим Тодоров е изпреварил Емил Костадинов през 1993-а за Спортист на годината и как шеф на голяма медия нарежда на своите подчинени за кого да гласуват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички