"Искате ли да се бия?": Конър Макгрегър подлуди публиката в София с въпрос


"Искате ли да се бия?": Конър Макгрегър подлуди публиката в София с въпрос
Снимка: LAP.bg

2325 0

Шоуто от галавечерта на Конър Макгрегър в София започна рано-рано. Още от около 17:00 часа българско време се проведоха първите осем дуела. След тях последваха музикална пауза и реклами, преди да се стигна до първата среща от същинската карта за галавечерта.

В нея Венцислав Бъчваров победи Виктор Игнатов. Минути след това пък Конър Макгрегър пристигна на ринга, като водещият сподели, че се е стигнало до леко закъснение заради софийския трафик.

"Какво става, София, България. Тук сме да видим талантите на София, България. Само София, България. Нещо, което искам да знаят бойците. Даваме награда за най-добра битка, най-добър нокаут, най-добър събмишън. Победителят взима 12 хиляди лева" - сподели той.

Малко след това пък "подпали" тълпата, която скандираше бурно името му. Той попита дали искат да го видят как се бие, но буквално веднага след това избърза да посочи, че няма да се случи, за да не обнадеждава събралите се хора напразно.

"Искате ли да се бия. Съжалявам, няма да се бия" - пошегува се той. Малко след това пък водещият направи друга шега, след като се обърна към него с "господин Конър", преди да се поправи на "господин Макгрегър". "Мисля че ще има мач, ако има, ще загубя" - каза веднага след това.

Следете галавечерта на Конър Макгрегър в София НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички