Часове след кацането в България: Конър Макгрегър получи страхотни новини


Часове след кацането в България: Конър Макгрегър получи страхотни новини
Снимка: LAP.bg

2985 0

На легендата на UFC Конър Макгрегър, който вчера (18 октомври) кацна на българска земя, няма да му бъдат повдигнати обвинения за сексуално посегателство, предава информация от "BBC".

Поредните неприятности за Конър

Припомняме, че през юни, по време на финали в НБА, Макгрегър беше обвинен в насилие над жена във ВИП тоалетна в "Kaseya Center" в Маями по време на срещата между Хийт и Денвър Нъгетс.

Неназованият обвинител сподели, че охраната на арената е подпомогнала сексуалното нападение, като я е хванала в капан в тоалетната. 35-годишният ирландец отхвърли обвиненията и неговият адвокат каза, че боецът е "доволен", че всичко е приключило. В сряда (18 октомври) говорител на държавната прокуратура в САЩ потвърди за "BBC", че случаят е прекратен.

"След задълбочено разследване, включително преглед на видеозаписи и разпити на очевидци, властите заключиха, че няма да има дело, което да се води срещу моя клиент, Конър Макгрегър. Както се очакваше, това решение на властите потвърждава разказа на г-н Макгрегър за вечерта. От името на моя клиент, неговото семейство и неговите фенове сме доволни, че това вече приключи", съобщава адвокатът на Макгрегър - Барбара Лейнс.

Днес (19 октомври) Макгрегър ще вземе участие в ММА галавечерта "MAX FIGHT 56", където ще промотира собствения си бранд уиски "Proper Twelve" в "Арена София".

Вижте как Конър Макгрегър надъха почитателите си в България преди срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички