Илиана Раева показа последния си разговор с Цветелина Стоянова и отправи призив


Илиана Раева показа последния си разговор с Цветелина Стоянова и отправи призив
Снимка: БГНЕС

8552 0

Ансамбълът ни по художествена гимнастика изживява тежки дни. Случилото се с една от петте грации, които са ни карали да се чувстваме горди не един или два пъти - Цвети Стоянова - се отрази на момичетата. Въпреки това те показаха изключителна воля и се представят отлично на европейското първенство в Израел.

Най-близката приятелка на Цвети Стоянова: Играхме за нея! Борихме се докрай, не се предадохме, каза пред bTV Цветелина Найденова

"Вярвам, че ще се оправи и ще бъде същият човек, както преди. Всички го вярваме, направихме това нещо за нея, за да ѝ покажем, че в този живот трябва да се бориш. Ние се преборихме, сега тя трябва да го направи", каза нейната съотборничка и най-добра приятелка - Цветелина Найденова пред пратеника на bTV Петър Нанев.

Председателят на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева пък изрази разочарованието си от начина, по който бе нападнат националния отбор.

"Защо никой не се поинтересува къде и с кого е била тя последните дни.", каза Раева. След това тя показа последната си кореспонденция с Цвети Стоянова.

ВИДЕОТО вижте в САЙТА НА bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички