Багата се завръща в клетката: Ето следващата му битка в UFC!


Багата се завръща в клетката: Ето следващата му битка в UFC!
Снимка: Getty Images/Guliver

2085 0

Благой Иванов - Багата се завръща в UFC с битка срещу бразилеца Маркос Рожерио де Лима. Двамата ще премерят сили на събитието UFC 274, което е насрочено за 7 май. На този етап все още не е ясна къде ще се състои галавечерта.

Багата е с рекорд 18-4-1 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби с решение. Той не се е състезавал близо 2 години и за последно загуби от Аугусто Сакай с раздвоено решение през май 2020 година. Иванов има 2 победи и 3 загуби в UFC. Той е бивш шампион на WSOF и печели 12 от срещите си с приключване, припомнят от mma.bg.

Багата не е губил с нокаут в ММА и единствената му загуба с приключване е от Алексаднър Волков със събмишън през 2014 година. Иванов не беше надигран в нито една от срещите си в UFC и за съжаление винаги не му достигаше малко, за да спечели.

Рожерио де Лима от своя страна е с рекорд 19-7-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. В края на миналата година той нокаутира Бен Ротуел в първия рунд. Маркос печели 3 от последните си 4 битки за UFC.

Tой приключва 16 от срещите си, като 14 са с нокаут. В 6 от своите загуби де Лима пада с приключване. 16 от срещите на Рожерио приключват още в първия рунд. Рожерио има 8 победи и 5 загуби в UFC.

Багата получи тежка контузия през миналата година, която наложи и операция (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички