"Хората ми обърнаха гръб": Карлос Насар с тъжен разказ - дал почти всичките си спестявания


"Хората ми обърнаха гръб": Карлос Насар с тъжен разказ - дал почти всичките си спестявания
Снимка: Lap.bg

1460 0

Една от големите надежди на България за златен медал на Олимпийските игри в Париж - Карлос Насар, даде искрено и тъжно интервю. В него говори за тежката си травма и за това как много хора са му обърнали гръб.

Той определи контузията си като "зверска" и призна, че мнозина са го отписвали и кариерата му е била под сериозна въпросителна. Самият той призна, че е дал почти всички свои спестявания, за да се възстанови след случилото се.

Европейският шампион до 89 килограма разказа за трудните мигове, през които е минал, както и какъв урок е получил. "Вярно ли е, че си дал сам почти всички свой спестявания за рехабилитация" - бе първият въпрос към него в "Код Спорт". Ето какво сподели Насар:

Още: Какво може да накара Карлос Насар да НЕ се състезава за България? Няма да са парите!

Карлос Насар за един от най-тежките моменти в живота си

Карлос Насар за тежката си контузия

"Вярно е, в този труден момент доста хора ми обърнаха гръб. Доста хора ме отписаха. Наистина контузията не беше за подценяване, не беше лека, дори зверска контузия бих казал. Кракът ми беше на сол. Много ме бяха отписали. Цялото ми възстановяване беше около 60-70 хиляди лева, грубо казано. Има си подготовка след това. Знаехте, участвах и на състезание.

Възстановяването след контузията и вече подготовката за състезание не беше евтина, тези неща трябва да ги комбинираш. Отделно трябва да се трудиш здраво в момент, в който никой не те подкрепя и никой не вярва в теб. Далеч нещата не седяха както са сега. Доста труден за мен момент.

Какъв урок ми даде? Че не трябва да се предаваме, не съм спирал да вярвам - и тогава също. Когато си паднал, трябва да покажеш сили, за да се изправиш отново" - сподели Насар. Междувременно стана ясно, че докато се подготвя за Олимпиадата, Карлос Насар кара шофьорски курсове.

Карлос Насар разказа с какво Магдалина Миневска го е впечатлила

Допинг ченгетата не оставят на мира "чудото" Карлос Насар: Безумен брой проверки - колко точно?

На 14 години и първи пари в плик: Жестът от фенове на ЦСКА, който Карлос Насар ще помни винаги

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички