Грациите: Преливаме от щастие!


Грациите: Преливаме от щастие!
Снимка: Getty Images/Guliver

1216 0

Българските грации от ансамбъла по художествена гимнастика са изключително щастливи след спечеленото бронзово отличие в многобоя от олимпийския турнир по художествена гимнастика в Рио де Жанейро.

Те преминаха много трудности в последните месеци, но успяха да донесат много радост и гордост за цяла България, благодарение на страхотното си представяне в Рио.

"Най-накрая вече осъзнаваме какво сме постигнали, много сме щастливи. Наистина сме много, много щастливи, че по този начин завърши нашата кариера, че трудът ни беше възнаграден, че направихме толкова за българската художествена гимнастика.

Ина Ананиева: Момичетата още не осъзнават какво са свършили, това е една приказка с щастлив край

Но без нашите треньорки нямаше да се справим, те ни мотивириха много и затова благодарим на всички - на Ина Ананиева, на Илиана Раева", каза Християна Тодорова пред БНТ минути след състезанието.

"Не се чувствам като герой. След като вчера допуснах грешка, сега се чувствам по-силна, спечелих битката със самата себе си, защото днес беше денят, в който се взимат медалите.

Илиана Раева: Този отбор достойно приключва своята кариера

Благодаря на всички за подкрепата", добави Ренета Камберова. Благодаря на всички, който ни подкрепяха през тези години и това е за вас, за България (показва медала)", добави Камберова.

"Ние вчера доста си поплакахме, след всяко изиграване течаха сълзи. Но днес играхме като лъвове и оставихме сърцата си на терена", заяви Михаела Маевска. "Цената е настина огромна, но само ние знаем какво сме платили и какво ни е струвало", каза Цветелина Найденова.

Правилникът на Олимпиадите прецака грациите за сребро

"Благодарим на всички за подкрепата. На мен ми беше трудно във всеки един момент, но съм щастлива, че успяхме", заяви Любомира Казанова.

Те успяха да донесат третия медал за България буквално в последния ден на Олимпиадата и отново доказаха, че са фактор с който всички трябва да се събразяват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички