Федерацията с непростимо отношение към прославилите ни в Тирана щангисти


Федерацията с непростимо отношение към прославилите ни в Тирана щангисти
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

4626 0

Златният медалист на България от Европейското първенство по вдигане на тежести в Тирана Христо Христов направи разочароващи разкрития за отношението на федерация към него и останалите щангисти.

Той заяви, че с колегите му са разочаровани от сегашния президент на федерацията, тъй като са имали проблеми с пътуването до Албания и не са получили командировъчните си там. Шампионът в категория до 109 кг. сподели, че състезателите стоят 5 месеца без заплати.

"Горд съм от постижението си. Беше очакван медалът. Да се надяваме, че следват лагери. Дай Боже, с новия управителен съвет, с новия президент, понеже със стария нещата не се получават. Няма какво да се кривим - нищо не е като хората в момента. Дано с новата управа нещата да се оправят", заяви той, цитиран от bTV.

"Имаме отношения само с треньорите, като състезатели. Със сегашния президент не сме в никакви отношения, просто защото сме разочаровани. Не получихме това, което заслужавахме. Да не навлизам в подробности, но имахме проблеми с пътуването за Албания, а там не получихме командировъчните.

Все пак успяхме целият отбор, благодарение на треньорите, да продължим подготовка, макар че стояхме 5 месеца без заплати. Кой нормален човек работи, ако 5 месеца не получава заплата?", каза още щангистът. Въпреки всички проблеми, България завърши първа в отборното класиране в Тирана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички