Поредно отличие за Янкова след бронза в Рио


Поредно отличие за Янкова след бронза в Рио
Снимка: Guliver/GettyImages

1766 0

Носителката на бронзов медал в борбата Елица Янкова е един от най-търсените за интервюта и награждавания спортисти след успеха й на Олимпийските игри в Рио.

Бронзовата ни медалистка получи приза „Сребърен сокол“ от Пресклуб „България“. Той е традиционен и се дава на спортисти, постигнали сериозни постижения за родния спорт.

“Сега се явявам навсякъде, където мога. Има умора, но това е сладка умора. Моите идоли са абсолютно всички спортисти, които са печелили медали за България. От всеки шампион съм взела по нещо”, разкри Елица Янкова.

Ели Янкова: Знаех, че ще спечеля медала!

“Ели изнесе урок на всички, как трябва да се бори и състезава на Олимпиада. Успя да извади всичко най-добро от себе си точно когато трябва. Аз съм много доволен от нея”, добави Петър Касабов, личният треньор на Янкова.

“Елица е мъжко момиче, което се раздава по време на тренировки и на състезание. Тя си заслужи този медал с много тренировки, труд и упорство в състезанията. Надявам се на Олимпиадата в Токио да ни зарадва със златен медал”, сподели треньорът на женския отбор по борба Серафим Бързаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички