Демирева: Защо пък да не подобря световния рекорд на Стефка Костадинова?


Демирева: Защо пък да не подобря световния рекорд на Стефка Костадинова?
Снимка: БГНЕС

1323 0

„Аз от малка искам да скоча световния рекорд на висок скок, в крайна сметка винаги си казвам: „Защо пък не?“, сподели спортист номер 1 на България за 2016 година Мирела Демирева.

„Поредно признание, всички са ужасно мили. Благодаря ви, много емоции, ужасно съм щастлива, изкарах си много хубаво тази вечер. Това е един страхотен завършек на 2016-та година. Разбрах, че печеля, малко преди да изляза на сцената. В един момент, когато Стефка беше там и казваше тези думи за мен, аз изведнъж трябваше да изляза и вече стана страшно.

Знам какво направих тази година, тъй като беше изключително съзнателно. Аз работиха за това, не бях изненадана. В интерес на истината вече много не мисля за това, тъй като имам много цели и вече работя по тях“, сподели атлетката след награждаването.

„Най-трудният момент беше в Рио тъй като бях толкова близо до мечтата си, нещата се случваха. В един момент много се изплаших, че отговорността е изцяло моя, аз нямах извинения. В един такъв момент се страхуваш, че можеш да изгубиш всичко. Бях изключително стресирана, щастлива съм, че успях да го преодолея“, допълни Демирева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички