Треньор №1 на България за 2016 година: Заслужаваше си всяко едно изпитание, през което преминахме


Треньор №1 на България за 2016 година: Заслужаваше си всяко едно изпитание, през което преминахме
Снимка: БГНЕС

1438 0

“Мога да кажа, че беше много тежка година за нас, но наистина един щастлив край за отбора, за мен, за целия екип”, сподели треньор номер 1 на България за 2016 година Ина Ананиева.

Ананиева спечели отличието на церемонията “Спортист на годината”, след като изведе националния ансамбъл по художествена гимнастика до бронзов медал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през лятото.

“Заслужаваше си всяко едно изпитание, през което преминахме. Коства ми много стрес, много отрицателни емоции, не са само положителните. Отрицателните емоции много бързо се забравят, след такъв успех – олимпийски медал, отрицателните се забравят и остават само хубавите”, каза Ананиева след церемонията.

Няма да се откъсна изцяло от спорта и от това да бъда треньор, но ще се откъсна от този стрес и това ежедневие, което ни съпътства, няма как да продължавам да работя на тези обороти. Висока е цената на успеха, но всеки един треньор и състезател е наясно с какво може да се сблъска. За абсолютно нищо не съжалявам и ако трябва да се върна последните 7 години, бих го извървяла по същия начин този път”, допълни тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички