Чисора: Кубрат се бие като аматьор и ще го унищожа на ринга


Чисора: Кубрат се бие като аматьор и ще го унищожа на ринга
Снимка: БГНЕС

1416 0

"Очаква ме изключително важен двубой, но аз знам, че съм по-добрият. Боксът е спорт, в който излизаш на ринга и даваш всичко от себе си. Ние сме като гладиатори". Това заяви британският боксьор Дерек Чисора на специална пресконференция в София преди мача му с Кубрат Пулев.

Чисора разкри, че много е искал двубоят да е в София, но за съжаление няма как на този етап. "Много е хубаво да пристигнеш в страна, в която виждаш как един атлет е толкова уважаван заради това, което прави", сподели Чисора.

"Очаквам страхотен бой с този човек на 7-ми май, той е отличен боец, но аз съм по-добър. Аз избрах Пулев, а можех да избера Джошуа. Не ме е страх от Кубрат. Той се бие като аматьор и ще го унищожа на ринга", закани се братанецът на звездата ни в професионалния бокс.

Чисора разкри, че първият път, когато наистина се е страхувал е бил първият му мач като аматьор." Опонентът ми е боксьор, а не боец. Той продължава да има аматьорски стил, което го устройва. Аз обаче и физически съм по-силен от него. На улицата не ни плащат да се бием. Бил съм се 4-5 пъти на улицата и пет пъти загубих. Подготвил съм шоу за мача, не се съмнявайте. Ще направя Кубрат известен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички