Кобрата: Най-силната страна на Чисора е правенето на шоу преди двубоя


Кобрата: Най-силната страна на Чисора е правенето на шоу преди двубоя
Снимка: БГНЕС

1416 0

"Мога да кажа, че съм по-добрия, но всичко ще си проличи на ринга. Истината е една и ще я видим на 7-ми май". Това заяви звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев на специална пресконференция за предстоящия мач за европейската титла срещу британеца Дерек Чисора на 7 май в Хамбург.

Кобрата иронично отговори на съперника си, на това, че Чисора не се плаши от него. "Дерек каза, че не го плаша, но въпреки това изпи втора чаша вода вече. Може би е просто жаден. Радвам се, че е спокоен и стабилен, но дали го плаша, или не - това няма да изиграе роля на ринга. Както винаги, аз съм спокоен, мина бързо времето от последния ми мач и съм жаден за битка".

На запитване дали сега ще има възможност да избира сам ръкавиците си и да отговоря за ринга, Пулев отговори: "Номерата с ръкавиците и ринга ги правеше само Владимир Кличко, но видяхме, че последния път не му провървя. Този път рингът и ръкавиците ще са еднакви за нас".

"България си е България, но на този етап няма как да се проведе мача тук", категоричен бе боксьорът.

Пулев определи, че най-силата страна на Чисора е правенето на "шоуто преди двубоя": "Най-силната му страна му страна е правене на шоу. Чак и на мен ми харесва, а по принцип не съм по комедиите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички