Чисора се закани на Кобрата: Идвам, за да те пребия!


Чисора се закани на Кобрата: Идвам, за да те пребия!

804 0

Британският боксьор Дерек Чисора се закани, че ще пребие Кубрат Пулев по време на двубоя им в Хамбург на 7-и май. Двамата се изправят в директен спор за европейската титла на IBF, която дава и статут на претендент за световната титла на Международната боксова федерация.

Чисора разкри, че дебне Кобрата от известно време и има сериозен респект към него, но това няма да му попречи да се опита да го нокаутира в "Барклейкард Арена" след по-малко от два месеца.

"Пулев е в полезрението ми от известно време насам. Той е страхотен спортист и има моето уважение. Със сигурност няма да го подценя. Ще го притисна още от първия гонг и ще го надиграя.

Вълнувам се от възможността. Това е шанс за мен да се докажа срещу един от топ боксьорите в тежката категория и да се върна на позиция да атакувам световната титла. Идвам, за да пребия Кубрат! Ще бъда по-силен от него и ще му го покажа още след първия гонг”, сподели Чисора.

"Развълнуван съм от тази възможност. Аз съм в страхотна форма. Никога не съм тренирал толкова здраво и съм готов да се кача на ринга. Това ще е една от най-добрите ми битки до този момент", довърши заканата си британецът

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички