Бърз гид за парлей залозите


Бърз гид за парлей залозите
Снимка: facebook

1302 0

Често можем да открием наличието на някои малко по-странни термини, когато говорим за онлайн залози. Впрочем оригиналните идеи винаги са добре дошли, особено след като открием, че има почитатели, които не просто обичат тръпката от спортните прогнози, но и са готови да рискуват малко повече в името на по-смелите печалби и по-сериозна тръпка от играта. Точно тук идват така наречените парлей залози и дори в този момент се възползват от специален бет365 бонус, който ни предоставя не само възможност за повече забавление, но и разнообразни пазари. Какво представлява всичко това? Нека започнем от факта, че този вид предложения печелят вниманието на всеки един истински запалянко, но както се досещаме, обикновено имат и по-сериозни рискове.

На първо място това идва от факта, че това отново са комбинирани залози, а както се досещаме, те винаги носят един сериозен риск. Бихте казали веднага, че това е очевидно синоним за така наречените акумулатори и до някаква степен може да се смятате за прави, но това е единствената прилика. Обикновено акумулаторите се предлагат с една праволинейна опция - да се изберат крайните победители и да се увеличи значително коефициента, като с него очаквано се повишава и риска. С какво точно се различават обаче парлей залозите от акумулаторите? При първите винаги трябва да изберем краен победител и при комбинирането на залога, получаваме и значително по-висок коефициент. Победата е възможна, когато се познаят всички срещи. Каква тогава е разликата при парлей залозите, след като това е приликата?

Имаме възможност да направим най-различни комбинации, можем спокойно да изберем среща с под/над залог, можем да говорим за краен победител, да заявим и точен резултат, като всичко това веднага ще се отрази на коефициентите. Логично е, че когато имаме възможност да се насладим на много по-приятните предизвикателства, винаги ще открием и наличието на доста интересни предизвикателства, които да ни мотивират не просто да се възползваме от по-комплексен залог, но и веднага да получим най-високите шансове за печалба.

Говорим за шансове, защото е повече от ясно, че използвайки точно този залог, наистина имаме доста рискове, но и забавлението не е никак малко, особено след като можем да използваме минимални суми, за да постигнем доста адекватни печалби. Нещо повече - за  разлика от останалите акумулатори, тук има моменти, в които при равен резултат в една от срещите, няма загуба, а само понижаване на коефициента, което е положителна опция, особено след като забелязваме наличието на разнообразни пазари.

Ако погледнем статистиката, точно тези предложения се смятат и за висшата лига на спортните прогнози и тук само хората с много сериозен поглед и анализаторски нюх ще се похвалят с успехи. Не звучи обнадеждаващо, но след като разчупваме нашата прогноза, логично е да имаме и много по-различен шанс за успех, а точно това понякога идва и с доста сериозни рискове.

Препоръчваме на всеки един почитател да помисли и да обърне внимание на всички гледни точки, особено след като вече анализите са напълно безплатни и свободни в различните платформи. Парлей залозите имат своите тънкости, но точно това ги прави и толкова вълнуващи. Адреналинът и тръпката в играта могат да се смятат за доста високи, но нека не забравяме, че това са залози за малко по-опитните играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички