Бонус турнири за залози - заслужава ли си участието?


Бонус турнири за залози - заслужава ли си участието?
Снимка: iStock/Guliver

1087 0

Букмейкърите винаги са търсили някои оригинални опции, с които да спечелят вниманието на своите фенове. Все пак спортът има своите изненади, но не трябва да забравяме и наличието на друг вид промоции. Към този  момент има Winbet промо код, с който клиентите могат да получат много по-добри условия и възможност за по-смела игра. Ако разгледаме вниманието и предпочитанията на клиентите, най-вероятно ще забележим и още едно интересно искане от страна на феновете - създаването на повече състезания, в които играчите да не се изправят в директен сблъсък срещу букмейкъра, но да се състезават с останалите играчи.

Би било странно да се изисква точно това, но всеки оператор следи колкото се може повече тенденциите и бързо създава необходимите предпоставки за игра. След като онлайн казината създадоха най-различни турнири, то какво пречи да се интегрира същата идея и за спортните прогнози? В последните месеци бързо се появиха точно такива предложения и освен възможност за допълнителна печалба и доста по-интересни възможности за забавление, точно тези предложения хвърлят ръкавицата в лицето на истинските почитатели. Не е трудно да забележим точно това. Какво обаче представляват турнирите и какво се изисква за участието? На първо място получаваме една по-специална формула, която ще ни позволява да отчитаме своите лични постижения, точковия актив и успехите ни в крайното класиране.

Обикновено се гледат направените залози и успехите от тях. В това отношение дори коефициентът играе роля. Такива промоции могат да бъдат направени специално за едно първенство. Като на този етап родният букмейкър се е фокусирал върху Английската Висша лига. Това е дълготрайно предложение, което излъчва победител не само на месечна база, но и на всяка среща. Освен това ще има и краен победител в цялото първенство с награден фонд. Какво означава това, докато избираме да правим своите прогнози на конкретният футболен формат, ние автоматично се състезаваме и в този турнир - тоест получаваме още една възможност за печалба, но същевременно не губим фокуса от основният начин за забавление, а точно това е едно от големите удоволствия, които не могат, а и не биха могли да ни изненадат.

Турнирите могат да бъдат най-различни, доказвайки, че забавлението не остава само за почитателите на казино игрите, а вече спокойно може да се пренесе и в спортната територия. Не е трудно да забележим и още една важна подробност, операторите имат сериозно чувство за хумор. Най-вероятно сме сигурни, че има много фенове и почитатели, които знаят много добре какво представлява функцията кеш-аут. Това е онази мечтана опция, която е спасявала някои неуспешни прогнози и срещу малка такса е спестявала доста разочарования. Защо говорим за нея, след като фокусът е спортните турнири?

Оказва се, че след като повече хора я използват, посоченият бранд дори е направил такъв турнир - все пак е очевидно, че някои клиенти по-трудно улавят есенцията на играта и точно по тази причина остават далече от евентуалните успехи. Следователно на база използваната функция, клиентите с по-малко познания също получават шанс да се състезават в даден турнир. Разбира се, това предложение в момента не е активно, но го даваме като пример, защото с подобна оригинална тенденция не можем да се изненадаме от основните факти, като те никак не са малко в това отношение.

С оглед на всичко това,  бихме споделили, че този вид турнири определено си заслужават, все пак не се изисква нещо особено за влизането в тях и най-вероятно някои почитатели вече инкасират точки, дори и да не са му обърнали внимание, все пак говорим за една бонус игра, а едва ли някой бяга от допълнителните възможности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички