Багата: Чувствах, че побеждавам, съдиите ме ощетиха


Багата: Чувствах, че побеждавам, съдиите ме ощетиха
Снимка: Getty Images/Gulliver

1839 0

Благой Иванов - Багата е на мнението, че е бил ощетен в битката си с Дерик Люис в началото на ноември. ММА боецът призна, че е предвкусвал победата и дори е останал изненадан от решението на съдиите след приключването на боя.

„Според мен имаше ощетяване от страна на съдиите”. 
Със самото излизане започнаха да скандират и разбрах, че трябва по някакъв начин да го откажа и да не се стига до съдийско решение, че всичко може да стане. Опитах да го заключа, но не се получи
И с по-силни съм играл, не е непобедим. Чувствах, че побеждавам”Благой Иванов - Багата е на мнението, че е бил ощетен в битката си с Дерик Люис в началото на ноември. ММА боецът призна, че е предвкусвал победата и дори е останал изненадан от решението на съдиите след приключването на боя.

"Според мен имаше ощетяване от страна на съдиите. Със самото излизане започнаха да скандират и разбрах, че трябва по някакъв начин да го откажа и да не се стига до съдийско решение, че всичко може да стане. Опитах да го заключа, но не се получи. И с по-силни съм играл, не е непобедим. Чувствах, че побеждавам", сподели Багата пред NOVA.

Иванов сподели още, че е възможно причината за отсъждането на съдиите да се дължи на присъствието в залата на президента на САЩ Доналд Тръмп, което е първо такова в историята на Щатите.

След мача се появи и категорично доказателство, че Багата е бил по-добрият боец в октагона. Въпреки това българинът записа поражение, след като бе в серия от две поредни победи - срещу Бен Ротуел и Тай Туиваса. 

Междувременно Дерик Люис призна, че никога досега не се е бил с друг боец като Багата (повече по темата четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички