Ето каква сума прибира Багата от битката с "Черния звяр"


Ето каква сума прибира Багата от битката с "Черния звяр"
Снимка: Getty Images/Gulliver

6993 0

Родният представител в UFC Благой Иванов - Багата претърпя загуба в последната си среща в октагона срещу Дерик Люис. Въпреки това Багата ще прибере не лоша сума само от участието си в двубоя срещу "Черния звяр".

Иванов взима 64 000 долара, като 60 хиляди са само за явяването на мача, а останалите 4 хиляди са под формата на седмичен бонус. Освен това двамата боксьори изпуснаха и тлъст бонус, който можеше да им донесе двубоя. Ако срещата бе избрана за двубой на вечерта, двамата състезатели щяха да грабнат по 50 хиляди долара бонус.

Вместо на тях обаче, той отиде при Стивън Томпсън и Висенте Луке, като и двамата бойци грабнаха съответната сума. За най-добро представяне на UFC244 пък бонуси грабнаха Кори Андерсън, който нокаутира Джони Уокър и Кевин Лий, който стори същото срещу Грегър Гилеспи.

Междувременно двама американски бойци единодушно заявиха, че Благой Иванов е спечелил битката, а не Дерик Люис (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички