Ансамбълът ни завоюва среброто от многобоя на в Пезаро


Ансамбълът ни завоюва среброто от многобоя на в Пезаро
Снимка: Офиц. Фейсбук страница на БФ по художествена гимнастика

1141 0

Българският ансамбъл в състав Вая Драганова, Женина Трашлиева, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Камелия Петрова и Маргарита Василева спечели сребърното отличие в многобоя на Световната купа в Пезаро (Италия). Българките събраха сбор от 82.250 т. (33.000 т. за изпълнението им с 5 обръча и 29.250 т. за композицията си с 2 топки и 3 ленти и заслужено спечелиха сребърните отличия.

Момичетата на Весела Димитрова изиграха композициите си с настроение, хъс и смелост. Допуснаха някои неточности, но треньорският щаб промени състава в движение, така че за етапа, на който те тренират като ансамбъл, представянето им е много добро.

Нашите момичета се класираха за финалите и на двете съчетания, като на 5 обръча влизат с втора по сила оценка, след тази на домакините от Италия, а на 2 топки и три ленти се класират с трети резултат, като пред тях са Италия и Япония.

В надпреварата участваха общо 14 ансамбъла. Топ осем в многобоя при ансамблите се оформи по следния начин - четвърти се класира ансамбълът на Китай, пети е Бразилия, на шесто място се класира съставът на Украйна, седми са Мексико и топ осем се затваря от ансамбъла на Казахстан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички