На четири очи с врага - за завръщането в бокса, Кобрата и защо не сваля шапката на Клипърс


На четири очи с врага - за завръщането в бокса, Кобрата и защо не сваля шапката на Клипърс
Снимка: БГНЕС

3188 0

Кевин Джонсън демонстрира шоуто на американската боксова школа в почти пълен блясък, след като вече няколко дни е в България и не спира да коментира как ще смачка Кубрат Пулев, ще му вземе пояса, а освен това ще си тръгне с българска жена.

Около американеца е изключително интересно - самочувствие има в излишък, заговаря почти всяка жена, която види в София, не отказва снимки и интервюта, а освен това намира време и да потренира, и да купонясва. Независимо дали ще падне в първия или дванадесетия рунд срещу Кубрат Пулев, само за няколкото дни у нас той направи гала-вечерта "Final Countdown" далеч по-интересна от това, което ни демонстрира Самюъл Питър преди около 5 месеца. И то още преди да се качи на ринга.

Въпросът "може ли да победи Кубрат Пулев" му беше зададен десетки пъти, като всеки път следваше различна закана от страна на Джонсън. Но от Sportlive имахме един много по-различен въпрос към него - защо не сваля шапката на Лос Анджелис Клипърс, с която едва не се качи на кантара преди мача.

"(Смее се). Не очаквах този въпрос. Да ти го кажа така - не купонясвам с тях, ама са супер. Но наистина - имам си два отбора в Ню Йорк - Никс и Нетс, които са ми достатъчни. Нося шапката, защото е в цветовете, които отиват на дрехите ми, както и на родния ми град (Асбъри Парк, Ню Джърси)", каза той пред Sportlive.bg с усмивка.

"Чувствам се отлично тук, страхотно е, разходих се, разгледах доста места. Със сигурност ще отида в някой клуб, но за малко, ще кажа "здрасти" на всички. Надали ще имам време да обикалям клубовете, но пък ще мина през едно място, ще си поговоря с 2-3 хиляди момичета. Може би и 3-4 момчета, но какво да направя - такъв съм, не ме съдете (смее се)", допълни Джонсън, оглеждайки се наоколо за някоя красива българка, с която да се снима и да си поговори (по време на интервюто това се случи три пъти).

Все пак нямаше как да подминем и боксовата тема, особено като се има предвид, че той не се беше качвал на ринга в последните 2 години. Официалното му завръщане беше през март след победа над Джамал Уудс в двубой, чийто формат беше 6 рунда.

"Реших да се върна в бокса заради мача с Джамал Уудс. Казах си, че ако спечеля срещу него, значи все още мога да се състезавам на високо ниво. Не знаеш, докато не се качиш на ринга и срещу него получих отговора си. Той е много здрав и винаги е труден съперник, но се справих", каза Джонсън, който е категоричен, че е готов за повече от 12 рунда, въпреки че не е участвал в мач с такъв формат от 2014 (загуба от Дерек Чизора).

"Готов съм не за 12 рунда, но за 15 рунда срещу Кубрат Пулев. Добър е, но аз съм по-добър и ще спечеля", лаконичен беше той преди отново да впери поглед в поредната красива българка, която си набеляза. Не го съдим. Пожелаваме му успех в завръщането към професионалния бокс. Само не и в петък вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички