Кевин Джонсън - реален опонент или поредната боксова круша (ВИДЕО)


Кевин Джонсън - реален опонент или поредната боксова круша (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2908 0

Тази вечер в най-голямата зала в България "Арена Армеец" Кубрат Пулев ще излезе на ринга срещу Кевин Джонсън, като цената на битката не е никак малка.

КУБРАТ ПУЛЕВ - КЕВИН ДЖОНСЪН НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Кобрата ще търси задължителна победа, която ще му даде право отново да стане претендент за световната титла в тежка категория на IBF. 

Очаква се мачът с Кевин Джонсън да е доста по-интересен от последната среща на българина, която отново бе в София. Тогава нашенецът отказа Самюел Питър още в третия рунд.

Кой е Кевин Джонсън?

Кевин Джонсън е бивш претендент за световната титла. В последните години от кариерата си обаче той претърпява значително повече загуби, като лошата серия започва срещу Тор Хамър през 2012, следва и загуба от Тайсън Фюри в края на същата година. Джонсън все пак постига 29-та победа в професионалния бокс срещу Соломон Хаумоно, но след това идват четири поредни поражения от Кристиан Хамер, Дерек Чисора, Мануел Чар и Антъни Джошуа, а след последния мач американецът обявява, че това е бил последния му двубой сред професионалистите. Все пак той прави завръщане през март тази година, когато печели срещу Джамал Уудс в "Метроплекс" Литъл Рок, Арканзас.

39-годишният Джонсън е с баланс 30 победи (14 с нокаут), 7 загуби и едно равенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички