Джонсън обяви: Президентът ви ми звънна и каза да смачкам грозния з*дник на Пулев


Джонсън обяви: Президентът ви ми звънна и каза да смачкам грозния з*дник на Пулев
Снимка: БГНЕС

3008 0

С изключителна закана блесна Кевин Джонсън по адрес на Кубрат Пулев, които излизат един срещу друг в петък в зала "Арена Армеец". Американецът засипа с обиди българския носител на интерконтиненталната титла и обяви, че ще срита "грозния задник" на Кобрата.

"Пулев не ме плаши - той е анимационен герой. Може да изглежда сериозен, но това е така, защото е един грозен пич и грозните хора винаги изглеждат сериозни. Хора като мен пък винаги са усмихнати. Така стоят нещата. Аз се усмихвам на хората, но на ринга ще смачкам задника му от бой", категоричен беше Джонсън, цитиран от boxingscene.

"В петък ще го пречупя и ще го накарам да се предаде. Той може да поема много удари, но ще дойде време, в което ще каже "достатъчно". Може да е в четвъртия, в седмия или в дванадесетия рунд - няма значение. Това, което е важно, е, че ще взема пояса със себе си у дома", допълни Джонсън, който не се притеснява и от враждебно настроената българска публика.

"Колкото по-шумно викат за него, толкова повече енергия ще получа аз. Могат да викат името му, но ще открадна енергията и, когато задникът му загуби този бой, какво ще кажат тогава? По-добре да започват да ме подкрепят, защото знам, че имам фенове тук. Всъщност, президентът на България лично ми звънна и ми каза да смачкам грозния му задник", допълни Джонсън в типичния за себе си стил.

Двубоят между двамата боксьори е в петък вечерта, а цялото събитие можете да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички