Любопитно: Американец се върнал от Шиша Пангма след 3-месечно отсъствие


Любопитно: Американец се върнал от Шиша Пангма след 3-месечно отсъствие
Снимка: Grand и Joy Optics

24183 0

Дъщерята на българския алпинист Боян Петров - Теа разкри пред "bTV", че е радостна от факта колко много хора се събраха вчера на Витоша. Организирана група от стотици души изкачи любимия маршрут на алпиниста ни - от Княжево до Копитото.

Теа Петрова разкри и интересна случка, за която научила наскоро. Американски алпинист се завърнал именно от връх Шиша Пангма, след като е бил в неизвестност в продължение на три месеца. За това и тя все още таи надежда, че баща ѝ може да се върне.

"Може би по принцип не бих имала надежда за чудо, но знаейки тази история за американски алпинист, който е бил загубен 3 месеца на Шиша Пангма, това нещо ми вдъхва надежда. Единствено това, че не беше открит, за всички нас остава някаква надежда, която може да трае месеци, години.

УСТРОЙСТВОТО, КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СПАСИ БОЯН ПЕТРОВ

Не мога да кажа дали вярвам в чудо, но има надежда. Той би избрал обаче този край. Знам, че не би искал да почине някой ден в леглото си на топло. Той обожава природата и тя си го е взела. Случва ми се да се събудя през нощта и да мисля за него”, споделя дъщерята на Боян Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички