Кубрат се окъпа в любов на летището и отсече: Кличко не заслужава уважение!


Кубрат се окъпа в любов на летището и отсече: Кличко не заслужава уважение!

4750 3

"Кличко не заслужава уважение", това заяви Кубрат Пулев при пристигането си в София, предаде БГНЕС.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОСРЕЩАНЕТО ВИЖТЕ ТУК.

Пулев загуби с нокаут в петия рунд боя срещу световния шампион в тежка категория Владимир Кличко. Независимо от загубата българинът беше посрещнат като шампион на летище "София", след като не малко екзалтирани фенове го чакаха, скандирайки името му. Кобрата раздаде автографи и си направи снимки с привържениците си.

"Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен и на хората, които дойдоха от всички краища на света в Хамбург, за да ме подкрепят. Българите доказахме, че сме не само единни, но и топъл народ. Имах чувството, че си играя в България", каза Пулев и продължи.

"Продължавам да се развивам и да се уча, защото животът е едно училище. Боксът също. Не вярвам, Кличко да ми даде реванш. Не е лесно да се бориш сам срещу такава империя и мафия. Здрав съм. Да, имам аркади, нормално е, това е бокс, а не художествена гимнастика. Главата ми няма как да бъде вдигната по-нагоре. Тепърва ще правим анализи на мача, но не мисля, че подходих емоционално, може да се каже опит или шанс. Добре го изиграх боя, но го има в бокса. Вдигам се на крака докато мога. Аз съм Кубрат Пулев и играя, докато мога. Тактиката ми беше да го пресирам и постоянно да съм до него. Много трудно се абстрахирах от атаките на Кличко преди боя. Аз и сега нямам уважение към него. Той не заслужава уважение", каза Кобрата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички