Ново кроше по Кобрата! Руснаци налазиха голата му жена


Ново кроше по Кобрата! Руснаци налазиха голата му жена

25180 1

Тежкият нокаут на Кубрат Пулев от украинеца Владимир Кличко в съботната вечер не остана без последствия и в неделя. След като се изясни, че се е отървал само с леко сътресение на мозъка и без счупвания, Кобрата получи ново кроше. Този път то дойде от Русия и си е направо удар под пояса.

Руските медии набараха разголените снимки на половинката му Андреа и ги публикуваха, та да може феновете да плакнат очи с формите й. Галерията с "мокрите" фотоси на фолкдивата е озаглавена "Момичето, което повече от всички е огорчено от победата на Кличко". Между снимките руснаците споменават за заканата на Кобрата да се ожени за блондинката, ако бие Владимир Кличко.

Друго ценно инфо в галерията е, че двамата са от дълги години заедно. Не е подминат и фактът, че Андреа е известна певица в България и дори покрай снимките има и видео с песента й "Красива лъжа", която е обявена за най-големия й хит. Руснаците препоръчват на читателите си да се наслаждават с пълна сила на разголените снимки. Галерията се радва на огромен интерес, придружен с обичайните фенски коментари...

ВИЖ ТУК КАК РУСНАЦИТЕ ПОКАЗАХА ФОРМИТЕ НА АНДРЕА!


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички