Мениджърът на Кличко: В отбора на Пулев са жалки неудачници!


Мениджърът на Кличко: В отбора на Пулев са жалки неудачници!

2820 0

Мениджърът на Владимир Кличко - Бернд Бенте, нападна промоутърската компания на Кубрат Пулев - "Зауерланд", заради неявяването им на пресконференцията след мача между двамата боксьори, в който украинецът победи с нокаут. Той ги нарече "жалки неудачници".

"Пулев постъпи в клиника, но, както винаги, членовете на неговия екип не се появиха на пресконференцията, заяви Бенте. - Известно е, че още преди двубоя те воюваха с нас и в крайна сметка се проявиха като "жалки неудачници". Въпреки това, ние сме свикнали. Те се държаха така и преди двубоя с Поветкин, постоянно говореха някакви глупости, по-специално за ръкавиците. Те постоянно измислят оправдания, които приличат на извиненията на Дейвид Хей, който бил загубил заради счупен палец. Лошо е, когато хората не умеят да губят, но друго от "Зауерланд" не може и да се очаква", коментира Бенте пред украинските медии.

"Жалко, че никой от отбора на Пулев не се яви на пресконференцията преди боя, а и на тази след него. И, честно казано, това е много грозно поведение - абсолютно неспортменско", отсече самият Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички