Кубрат отсече: Няма цена, която да ме накара да сменя държавата


Кубрат отсече: Няма цена, която да ме накара да сменя държавата
Снимка: Getty Images/Guliver

1379 0

"Няма цена, която да ме накара да сменя държавата". Това каза Кубрат Пулев по време на интервю за предаването "120 минути" по bTV. Оказва се, че той е получавал предложения да се бие под флага на други страни, включително и немската боксова федерация.

"Предложиха ми да играя и за Германия дори, но не мисля, че това е важно. Важно е какво мога да постигна, а не какво мога да получа. Аз искам да постигна успехи, които са трудни, които ще ме направят истински щастлив, а не парите".

Пулев сподели, че се надява един ден България да заприлича на Германия и е на мнение, че българският народ се развива в положителна посока.

"Мечтая си България да се стане като Германия. Това е абсолютно нормално. Дори и в Библията пише, че последните стават първи. И това ще стане. И ние се развиваме, но бавно. Хората, обществото е съвсем друго, в сравнение с преди. Хората вече не се връзват така, както се връзваха преди. Хората не трябва да се предават и да бягат и да казват, че „тук не става“. Остава ни малко да тръгнем по правия път, а не през гората".

Също така стана ясно, че той е получавал предложения от различни политически партии да стане част от техните редици. Кобрата обаче е категоричен, че се чувства "индиректно" политик и се надява равнодушието, което е обхванало българския народ, да отмине, за да се подобри цялостното положение на хората у нас.

"Предлагаха ми от няколко парти. Аз се чувствам индиректно политик. Когато и където мога се опитвам да влияя дори и на политиците, които познавам. Те не трябва да ламтят и алчнеят за пари. За мен България е висша цел, която бих се радвам да бъде по-добре. Яд ме е като гледам един немски пенсионер да получава 1500 евро пенсия, а тук 150 евро. Яд ме е как хората в България са равнодушни. Само се вайкат и оплакват. Хората трябва да бъдат дейни. Трябват ни хора, които са интелигентни, образовани и открити".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички