Кобрата: Загубата от Кличко ме направи по-добър


Кобрата: Загубата от Кличко ме направи по-добър

903 0

Кубрат Пулев разкри, че загубата от Владимир Кличко в спор за титлата в тежка категория на IBF му е помогнала да се усъвършенства като боксьор.

В интервю за bTV Кобрата говори подробно за живота си на и извън ринга, като не бяха подминати и въпросите за загубата му преди година от Кличко с нокаут в 5-ия рунд.

Пулев сподели, че не е искал да влиза в "политическите" игри преди двубоя, но призна, че основната причина за загубата му е грешка в защитата, която е трябвало да оправи много преди да се изправи срещу украинеца в спор за титлата.

"Натрупах опит - голям опит, който ми дава възможности занапред. Този мач ме направи по-добър, по-балансиран. Този мач ме подготви добре психически. Допуснах елементарна грешка в защита. Затова и паднах. Тази грешка, която допуснах, се чисти още в младежките години. Но това нещо ме направи по-усъвършенстван, по-голям и по-добър", сподели Пулев.

"Готов съм отново да играя с него. Още седмица след боя ни можех да изляза срещу него. И сега искам, но... още тогава той не искаше да се бие с мен, но го принудихме чрез IBF. Сега с Фюри прави същите неща", каза още Кобрата във връзка с надеждата си отново да се изправи срещу Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички