Вечеря с Джордан, голф с Брейди: Как се забавляват пилотите от Ф1 преди Гран При на Маями (СНИМКИ)


Вечеря с Джордан, голф с Брейди: Как се забавляват пилотите от Ф1 преди Гран При на Маями (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

Гран При на Маями ще се проведе този уикенд, а преди събитието много от пилотите във Формула 1 го обърнаха на живот и решиха да използват свободното време, което имат, за да се позабавляват в САЩ.

ЛЮИС ХАМИЛТЪН

7-кратният световен шампион във Ф1 се срещна с друг такъв, а именно легендата на американския футбол Том Брейди. Куотърбекът е намерил време и е развел Хамилтън из щата Флорида, а двамата дори са поиграли и малко голф.

ПИЕР ГАСЛИ

26-годишният състезател на Алфа Таури пък имаше възможността да излезе на вечеря с не кой да е, а самият Майкъл Джордан. Французинът е подарил подписан шлем на Въздушния, а в замяна на това със сигурност е получил ценни съвети от легендарния баскетболист

МАКС ВЕРСТАПЕН и СЕРХИО ПЕРЕС

Двамата съотборници в тима на Ред Бул продължават да гонят тима на Ферари, но намериха време и посетиха мач на бейзболния Маями Марлинс. Двамата състезатели дори получиха честта да направят първия pitch преди началото на срещата.

ДЖОРДЖ РЪСЕЛ

Новият съотборник на Хамилтън в Мерцедес Джордж Ръсел заведе приятелката си на плейофния мач от НБА между Маями Хийт и Филаделфия 76ърс. Британецът бе показан на големия екран и получи бурни овации от баскетболните привърженици.

ФЕРНАНДО АЛОНСО И ЕСТЕБАН ОКОН

Съотборниците в Алпин бяха приветствани от отбора, чийто собственик е Дейвид Бекъм - Интер Маями. Двамата бяха разведени из стадиона, както и тренировъчната площадка на клуба. Самият Окон дори намери време да направи бърза тренировка и да покаже уменията си с топка, Фернандо Алонсо пък направи презентация на своя бранд, който произвежда колела, задвижвани на ток.

Определено пилотите са имали доста забавна седмица. Сега обаче е време да се концентрират и да покажат най-доброто в предстоящото Гран При на Маями.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво мисли бивш световен шампион за Ферари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички