Босът на Мерцедес с важна информация за състоянието на болидите на отбора


Босът на Мерцедес с важна информация за състоянието на болидите на отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1545 0

Директорът на отбора във Формула 1 за Мерцедес - Тото Волф, заяви, че инженерите и конструкторите работят усърдно за разрешаването на големия проблем на тима, а именно - подскачането на болидите.

По всичко личи, че настоящите шампиони при конструкторите няма да успеят да защитят титлата си, защото колите им не могат да смогнат със скоростта на опонентите от Ред Бул и Ферари. Въпреки това Тото Волф е оптимист.

"В момента вярваме, че не изпитваме проблеми с аеродинамиката, но не можем да покажем на какво сме способни заради това, което се случва под самите ни болиди и постоянните проблеми с подскачанията. Разнищим ли това - времето ни при всяка една обиколка ще се подобрява", заяви директорът на Мерцедес.

"Подскачането определено е най-големият проблем дори смея да твърдя, че няма друг отбор с подобни главоболия този сезон. То не ни позволява да се възползваме от пълния потенциал на болидите ни", добави милиардерът.

Следващия уикенд предстои Гран При на Маями. Сребърните стрели ще направят всичко възможно да се представят на ниво. Мнозина смятат, че за подиум не може да става дума, а други са на мнението, че Люис Хамилтън и Джордж Ръсел ще поднесат изненадата.

Наскоро пък Хамилтън отговори на слуховете за оттеглянето си от спорта. Ето какво каза 7-кратният световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички