Ще видим ли по-силен Ферари в Гран При на Испания?


Ще видим ли по-силен Ферари в Гран При на Испания?
Снимка: www.ferrari.com

1460 0

Отборът на Ферари във Формула 1 продължава своята борба за световната титла както при пилотите, така и конструкторите. Директорът на Скудерията Матия Биното заяви, че от тима се готвят да направят промени по своите болиди, които да им донесат успех в предстоящото Гран При на Испания.

"Смятам, че е наш ред да покажем на какво сме способни и да покажем успех след направени промени. Не мисля, че е изненада, че се готвим за подобрения по колите си", сподели Биното пред уебсайта "F1.com".

"Надявам се, че това, което ще подобрим да ни донесе дивиденти в бъдеще. Със сигурност се нуждаем от някакво подобрение, което да ни помогне за борбата срещу отбора на Ред Бул"

"Бих се радвал, ако Ред Бул да спре да се развива, според мен имат някакъв бюджет, който скоро ще надвишат, което ще бъде само от полза за нас", завърши италианеца. 

Завръзката в тазгодишната кампания в надпреварата предстои. Ферари се бори със зъби и нокти за титлата, но от Ред Бул не искат да я дават току-така. Предстои едно наистина интересно състезание в Барселона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво се случи на Гран При на Маями през изминалия уикенд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички