Шеф във Ф1 посече Люис Хамилтън и нарече Макс Верстапен "спасител на спорта"


Шеф във Ф1 посече Люис Хамилтън и нарече Макс Верстапен "спасител на спорта"
Снимка: Getty Images

1343 0

Мениджърът на отбора от Формула 1 на АлфаТаури - Греъм Уотсън сравни Макс Верстапен и Люис Хамилтън, наричайки нидерландеца "пилот от F1", а британеца просто "марка".

Интересното сравнение между Верстапен и Хамилтън

Още: Ферари не прощава! Тримата пилоти във Формула 1, които великият отбор унищожи

Двамата пилоти споделят доста люто съперничество на пистата и споделят взаимно възхищение и уважение извън нея. И двамата изпълниха ролята си в развитието на спорта в световен мащаб и привличането на повече фенове във Формула 1 през последните години.

Бе направено интересно сравнение между Верстапен и Хамилтън

Въпреки това, говорейки пред "Verstappen.com", Уотсън вярва, че Люис Хамилтън е бил по-скоро "марка", а не "маниак" като Макс Верстапен.

"Люис Хамилтън е много талантлив, но се занимава с толкова много неща, че хората се чудят дали е пилот от Формула 1 или не? Той е свързан с толкова много други неща. Люис Хамилтън е марка, Макс Верстапен е пилот от Формула 1, той спаси спорта. И това няма да се промени", категоричен е Уотсън.

"Не казвам, че това, което Хамилтън прави, е грешно, но той не е маниак като Макс. Когато пилоти като Макс не са в болида, те са в симулатора или в картинга. Те винаги се опитват да се подобрят", добави още босът на АлфаТаури.

Още: Край с Верстапен? Нов шанс за Хамилтън? Защо новият сезон във Формула 1 ще бъде по-интригуващ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички