Шарл Льоклер готов да направи "всичко възможно", за да спре доминацията на Макс Верстапен


Шарл Льоклер готов да направи "всичко възможно", за да спре доминацията на Макс Верстапен
Снимка: Getty Images

2037 0

Пилотът на Ферари за Формула 1 - Шарл Льоклер, направи доста интересна изява, в която отговори на въпрос дали доминацията на неговия колега от Ред Бул - Макс Верстапен, в спорта ще продължи и занапред.

Отговорът на монегаскът не бе точен, но за сметка на това бе ясен и категоричен: "Разбира се, надявам се, че не - ще направя всичко възможно това да не се случи".

Именно Льоклер беше пилотът, който не спираше да диша във врата на Макс по пътя му към втората поредна световна титла. На монегаскът обаче не му достигна малко, след като нидерландският му колега си осигури титлата по време на Гран При на Япония преждевременно на 9 октомври.

Макс Верстапен доминира от сезон 2021 във Формула 1. Той победи Луис Хамилтън, след като дуото се изправи един срещу друг за финалното състезание тогава и спечели първата си световна титла. Тази година той демонстрира своето отлично пилотиране, доминирайки почти всички състезания. 

Определено бъдещето и пред Верстапен, и пред Льоклер е светло. Бивш състезател от Формула 1 дори смята, че двамата пилоти са еднакво талантливи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички