Проблемите в Мерцедес вече станаха и здравословни


Проблемите в Мерцедес вече станаха и здравословни
Снимка: Getty Images/Guliver

1406 0

Състезателят от Формула 1 за отбора на Мерцедес Джордж Ръсел отново се оплака от колата на тима. Проблемите по болида били толкова големи, че нарушили стабилността дишането му и предизвикали болка в областта на гърдите, по време на състезанието в Имола.

Въпреки че британецът е единственият пилот, който завършва в топ 5 на всяко едно състезание през настоящата кампания, моделът W13 на Мерцедес продължава да подскача при ускорение. Това не само забява Ръсел, но вече изглежда, че влошава и здравето му.

"Колата ни е добра, като съчетаем това с правилната стратегия става страхотно, разбира се, проблемът е в подскачането. Това обаче понякога затруднява дишането ми и то по доста екстремен начин", заяви Ръсел след състезанието в Имола.

"Силно се надявам този проблем да бъде разрешен в най-скоро време. Пожелавам на всеки отбор, който се бори с подскачането, да разреши този казус възможно най-скоро. Това не е никак здравословно за пилотите", добави състезателят.

Ръсел впечатлява мнозина с представянето си този сезон. Мерцедес обаче ще трябва да разреши проблема с подскачането на болидите си скоро, ако иска да се бори за челните места в класирането.

Ето какво бе казано наскоро за съотборника на Ръсел Люис Хамилтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички