Как разпускат съотборниците в Мерцедес след състезанието в Австралия (СНИМКА)


Как разпускат съотборниците в Мерцедес след състезанието в Австралия (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1552 0

Пилотите на Мерцедес - Люис Хамилтън и Джордж Ръсел изглежда се разбират доста добре. Наскоро 7-кратният световен шампион качи снимка в Туитър, на която се вижда, че двамата запълват свободното си време сърфирайки.

По време на паузата, след Гран При на Австралия и преди уикенда на "Имола" в Италия, двамата съотборници изглежда разпускат, "яхвайки" вълните. Хамилтън, който преди състезанието на "Албърт Парк" скочи с парашут в Дубай, сега взе своя съотборник и заедно се насладиха на адреналина от сърфирането.

Това е първата им година заедно, състезавайки се рамо до рамо за Мерцедес. Двамата определено са се надявали на по-добро начало на сезона, но е доста известен факт, че колата на отбора W13 не е толкова бърза, колкото болидите на опонентите от Ферари и Ред Бул.

Гран При на Италия чука на вратата и предстои нелека подготовка за отбора на Мерцедес, който има да наваксва голямо изоставане от челните позиции в класирането. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички