Макс Верстапен с интересно разкритие за самия себе си


Макс Верстапен с интересно разкритие за самия себе си
Снимка: Getty Images

1545 0

Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен заяви открито, че никога не е имал любим състезател в надпреварата. Според него да се опитваш да подражаваш на величие, в който и да е било спорт, може да изиграе доста лоша шега.

"Честно казано, никога не съм имал идол, въпреки че съм уважавал изключително много спортисти за техните постижения. Но никога не съм имал на кого да подражавам. Винаги съм гледал себе си и моите способности", заяви нидерландецът в интервю.

"Ако сте напълно пристрастени към идол, ако искате да копирате дадена личност, можете само да загубите – защото това автоматично слага лимит на вашите способности. Ето защо винаги съм се опитвал да бъда себе си. Не искам и не мога да се сравнявам с останалите", добави още Макс.

Верстапен не успя спечели Гран При на Австрия, а сега на предстоящото състезание във Франция мнозина смятат, че той ще си вземе реванш и ще спечели. Ето какво имаше каже пък директорът на Ред Бул за Гран При на Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички