Макс Верстапен разкри за съобщение от Тото Волф и призна, че се е събудил с главоболие


Макс Верстапен разкри за съобщение от Тото Волф и призна, че се е събудил с главоболие
Снимка: Getty Images

3753 0

Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен призна, че е получил поздравително съобщение от акционера и директор на "Мерцедес" Тото Волф:

"Тото ми изпрати съобщение, поздрави ме. Каза, че заслужавах да спечеля. Това беше хубав жест от негова страна", каза нидерландецът и добави: "Люис Хамилтън е страхотен спортист. Той дойде при мен и ме поздрави и сигурно това беше много трудно след последната обиколка. Показа уважението, което изпитваме един към друг".

"Разбира се, че имахме много трудни моменти през целия сезон, но в крайна сметка ние уважаваме това, което правим. Всеки караше другия да дава максимума. Беше приятно да се състезавам срещу него. Сезонът беше наистина луд", допълни още пилотът на Ред Бул, който призна, че е отразнувал световната титла доста подобаващо:

"Не ми беше забавно, когато се събудих. Съжалявах може би за последното питие. Много хора имат главоболие в момента", каза Макс Верстапен.

Вижте още веднъж момента, в който нидерландецът изпревари Хамилтън в последната обиколка в Абу Даби!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички