Кола блъсна Фернандо Алонсо, докато кара колело


Кола блъсна Фернандо Алонсо, докато кара колело
Снимка: Getty Images/Guliver

1372 0

Испанският пилот от Формула 1 Фернандо Алонсо е в съзнание и изчаква медицинските резултати, след като бе въвлечен в пътен инцидент със своя велосипед в Швейцария, съобщиха от Алпайн в изявление, след като се появи информация в медиите, че вероятно е получил фрактури. По информация на Би Би Си, пилотът е със счупена челюст.

39-годишният двукратен световен шампион в най-престижната автомобилна надпревара трябва да се завърне във Ф1 този сезон след две години извън спорта. „Алпайн потвърждава, че Фернандо Алонсо е бил въвлечен в пътен инцидент, докато карал колело в Швейцария. Фернандо е в съзнание и се чувства добре, изчаквайки медицинските резултати“, се казва в съобщението на тима му в Туитър.

Италианският вестник Gazzetta dello Sport излезе с информация по-рано, че испанецът е бил ударен от кола, докато тренирал с колелото си край Лугано и бил откаран в болница. Gazzetta предаде, че първоначалния ядрено-магнитен резонанс разкрил фрактури, които поставили под въпрос възможността на Алонсо да стартира сезона. Новата кампания във Формула 1 започва в Бахрейн на 28 март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички